Calamiteiten

Calamiteiten schoonmaak

Calamiteiten schoonmaak is een erg breed onderwerp en vaak is het onduidelijk wat eronder wordt verstaan. Vaak is een calamiteiten schoonmaak noodzakelijk als gevolg van een vervelende gebeurtenis. Hierbij kunt u denken aan een ondergelopen kelder, een lekkage of een brand. 

Acute schoonmaak bij calamiteiten.

Calamiteiten schoonmaak wordt alleen ingezet als de noodzaak groot is, zoals de naam al doet vermoeden. De meeste schoonmaak werkzaamheden die wij met spoed uitvoeren komen voort uit schade door brand, water of storm. Ook kunnen wij van dienst zijn bij de schoonmaak na het ontruimen van een woning vanwege bijvoorbeeld een uithuiszetting. 

Wij werken met een betrouwbaar en verantwoord team, die weet wat ze moet doen bij calamiteiten. Daarnaast zijn wij uiterst snel ter plaatse tegen een transparant tarief.

Een partner waar u op kunt rekenen.

Indien u een bedrijf moet inschakelen voor calamiteiten schoonmaak, is dit vaak al vervelend genoeg. Wij vinden het daarom belangrijk dat u wordt ontzorgd en weet waar u aan toe bent. 

Wij bespreken vooraf kort en krachtig de situatie en het doel van de schoonmaak. Tevens bespreken we de kosten en de tijd die we nodig hebben om op locatie te komen. We adviseren u om even telefonisch contact op te nemen zodat we u snel van dienst kunnen zijn.