Dieptereiniging

Dieptereiniging voor diverse oppervlaktes.

Bacteriën en vuil kunnen erg hardnekkig zijn en zich op plaatsen nestelen waar u slecht bij komt en wat u op het blote oog niet kunt zien. Ondanks dat u zelf bijvoorbeeld uw apparatuur goed en periodiek reinigt, kan het voorkomen dat er bacteriën zijn gaan broeden op zogenaamde broedplaatsen. Met een periodieke dieptereiniging kunt u dit voorkomen en er zeker van zijn dat u voldoende hygiëne biedt in bijvoorbeeld uw keuken, sanitair of voertuigen. 

Dieptereiniging van Stoomcleaning

Wij bieden dieptereiniging aan voor diverse oppervlaktes dus niet alleen voor keukens en sanitair. Bij een dieptereiniging zorgen wij ervoor dat alles grondig wordt gereinigd. Denk hierbij aan vloeren, wanden, plafonds, keukenmeubilair, afzuigkappen, machines etc. Maar we gaan uiteraard verder dan dat en demonteren ook bepaalde onderdelen zoals afzuigkappen en machines om te zorgen voor maximaal resultaat. Deze onderdelen worden schoongemaakt, ontkalkt en gedesinfecteerd met professionele apparatuur.

Het belang van dieptereiniging

Met een periodieke dieptereiniging waarborgt u de hygiëne van bijvoorbeeld uw keuken of sanitair voor een langere periode. De oppervlaktes die met een standaard dagelijkse schoonmaak niet voldoende aandacht krijgen en vaak zelfs onbereikbaar zijn, worden meegenomen. Hierdoor kunt u bacteriën en nare geurtjes voorkomen en bent u altijd zeker van optimale hygiëne. 

Enkele voordelen: 
– Voorkomen van bacteriën en nare geurtjes. 
– Voorkomen van (hardnekkige) aanslag.
– Verlening van levensduur apparatuur. 
– Frisse en veilige werkomgeving. 
– Waarborgen van de voedselveiligheid.