Gevelreiniging

Gevelreiniging en gevels impregneren

Irriteert u zich aan de vieze stenen en de vervuilde gevels? Of heeft u last van aanslag op uw muren? Dan wordt het allicht tijd voor een grondige reiniging. Wij beschikken over de juiste mensen en middelen om dit snel, deskundig en tegen goede prijzen voor u uit te voeren. Wij zijn gevestigd in Harderwijk en vanaf hier actief in heel Nederland. Zowel voor particulieren als bedrijven. 

Gevelreiniging op basis van stoom

Gevels kunnen ernstig vervuild raken met bijvoorbeeld witte aanslag, zwarte aanslag, groene aanslag of grijze aanslag. Maar het is ook mogelijk dat u las heeft van verf of verfresten. Er zijn verschillende technieken op de markt om gevels te reinigen. Wij kiezen doorgaans voor professionele stoomreiniging. Dit wordt uitgevoerd door onze specialistische medewerkers waardoor er effectieve en zichtbare resultaten bereikt kunnen worden.

Gevels impregneren

Wanneer u regelmatig last heeft van doorslaand vocht in de woning of wanneer uw gevel snel vervuild is met aanslag dan kan het verstandig zijn om uw gevel te laten impregneren. Door het laten impregneren van uw gevel, is deze voor een lange periode beschermd tegen doorslaand vocht, weersinvloeden en vervuiling. Er wordt een waterafstotende vloeistof op de gevels gespoten die diep in de gevel trekt. We zorgen er hiermee voor dat de gehele ondergrond waterafstotend wordt.