Riool ontstopping

Riool ontstopping inclusief schoonmaak.

Loopt uw WC niet meer door of hoort u een borrelend geluid in de afvoer? Dan is de kans aanwezig dat uw riool of afvoer verstopt zit. Dit kan resulteren in vieze geuren en het niet meer kunnen gebruiken van bijvoorbeeld uw wc of douche. Wij bekijken het probleem, lossen dit op en vertrekken pas nadat alles deskundig is gereinigd met onze professionele apparatuur. 

Van A tot Z geregeld.

Een riool ontstopping komt vaak plotseling opzetten hoewel er wel vroegtijdig signalen kunnen zijn dat een riolering minder goed functioneert. U kunt hierbij denken aan hardnekkige geuren en water dat langzaam wegloopt. Meestal komt dit doordat er stoffen ophopen in de riolering. Wij ontstoppen niet alleen uw riolering maar reinigen deze grondig, inclusief de omgeving. Door het team van Stoomcleaning Nederland in te schakelen weet u zeker dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van een verstopt riool. 

Onze dienstverlening

Stoomcleaning Nederland heeft alles in eigen beheer en werkt uitsluitend met professionele apparatuur. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij het detecteren van het probleem. Tevens kunnen wij dit probleem direct op uw locatie verhelpen en de locatie naderhand op deskundige wijze reinigen. Wij zijn gevestigd in Harderwijk en werken vanaf hier door heel Nederland.